Vanaf 15 december: Expressbus 160 Groningen – Eemshaven

Met de nieuwe OV dienstregeling die 15 december intreedt is er de hele dag de mogelijkheid om met de bus naar het industriegebied Eemshaven te komen. Lees hier de dienstregelingen: 160 & 41. Expressbus 160 doet dit in rap tempo tussen Groningen en Eemshaven in de ochtend- en avondspits, terwijl buslijn 41 gedurende de hele dag in de rit tussen Delfzijl en Uithuizen in de Eemshaven stopt.

In de nieuwe dienstregeling zijn er drie mogelijkheden om uit te stappen in de Eemshaven: Emmahaven, Energypark & Datacenter.

SBE werkt met Groningen Seaports, OV Bureau Groningen Drenthe en gemeente Het Hogeland om er voor te zorgen dat bedrijven goed op de hoogte zijn van mogelijkheden om het gebruik van OV te stimuleren. Ook werken we aan een last-mile oplossing om zo het laatste stuk van de reis tussen busstop en bedrijf te faciliteren.

Download hier de flyer met ritinformatie Lijn 160

Download hier de flyer met ritinformatie Lijn 41

Meer informatie over wat u als bedrijf kunt doen om medewerkers te stimuleren? Het OV-bureau komt graag langs om bestaande (fiscale) regelingen toe te lichten. Samen maken we de nieuwe buslijnen een succes.

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: