• Veiligheid

SBE en veiligheid

Veilig werken staat bij bedrijven op één. Dit betekent een veilige werkplek  voor medewerkers (arbeidsveiligheid) en maximale veiligheid voor de omgeving (externe veiligheid).

Veiligheid Oosterhorn

Veiligheidsprogramma voor Chemie- en Industriepark Oosterhorn

Veiligheid is voor elke organisatie individueel van groot belang. Door de krachten te bundelen, wordt de samenwerking op het industrieterrein inzake veiligheid versterkt en het veiligheidsniveau op de hele Oosterhorn verbeterd en geborgd.

 

 

Download het Deelrapport Externe Veiligheid Website Veiligheid Oosterhorn

SBE incidentenapp

Om de bovenwettelijke communicatie van incidenten tussen bedrijven te faciliteren heeft SBE in samenwerking met Groningen Seaports de Incidentenapp ontwikkeld. Hierdoor zijn buurbedrijven eerder op de hoogte van de locatie en impact van incidenten. Bedrijven in en rondom Oosterhorn zijn van harte welkom zich aan te melden als ontvanger van deze notificaties.

Aanmelden incidentenapp

Werkgroep Veiligheid

SBE faciliteert de Werkgroep Veiligheid voor specialisten van aangesloten bedrijven. Het regionale netwerk waar relevante ontwikkelingen worden besproken, kennis gedeeld wordt en samenwerking kan ontstaan. De werkgroep heeft circa vier bijeenkomsten per jaar.

Meer informatie over dit dossier?

Ian Hartman

Projectmanager
m +31 596 634 030

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: