• Ondernemingsklimaat

SBE heeft continue contact met haar stakeholders. Daarnaast nemen wij zitting in een groot aantal adviserende commissies, werkgroepen en besturen. Op deze manier geven wij vorm aan het economisch klimaat in de Eemsregio.

SBE staat voor een goed ondernemingsklimaat

Dit betekent ruimte om te ondernemen voor bestendige economische ontwikkeling in een sterke Eemsregio. Harmonie met de omgeving is daarbij altijd het streven, goed “noaberschap” het uitgangspunt. Werkgelegenheid in de regio en een goede buur voor de Waddenzee, de Dollard en de inwoners van de Eemsregio.

Industrie Agenda Eemsdelta

“Meer werk, minder CO2”, dat is de samenvatting van de Industrie Agenda Eemsdelta. De agenda is de visie van SBE op een industrieel cluster dat geen CO2 uitstoot maar het absorbeert! Zo geven we inhoud aan de ambitie voor duurzame economische groei in de Eemsdelta.

Download de Industrie Agenda Eemsdelta

Meer informatie over dit dossier?

Frans Alting

Directeur
m +31 596 634 030

Ruimtelijke planvorming

De Eemsregio ontwikkelt zich razendsnel. Deze ontwikkelingen worden gefaciliteerd door beleid. SBE werkt actief mee aan de totstandkoming van bijvoorbeeld de structuurvisie Eemsregio, bestemmingsplannen en de Gebiedsagenda voor de Wadden.

Bekijk de Structuurvisie Eemsregio-Delfzijl

Gebiedsagenda voor de Wadden

 

 

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: