Studievereniging Bernoulli zoekt case-studies

De Groningse studievereniging Bernoulli (product- en procestechnologie) is op zoek naar cases om een studiereis te bekostigen. De vereniging is voornamelijk rijk aan masterstudenten in de Scheikundige Technologie, maar beschikt ook over een aantal studenten Technische Bedrijfskunde en Scheikunde.

In de zomer van 2020 zal Bernoulli haar traditionele studiereis wederom organiseren en hiervoor is zij op zoek naar ondersteuning door middel van case studies. De aangeboden case study is een zelfstandige opdracht die uitgevoerd zal worden door een team van twee studenten (voornamelijk Master en PhD) over een specifiek onderwerp en bedraagt 140 uur per persoon (totaal 280 uur). De tijdsperiode waarin de case study uitgevoerd wordt zal liggen tussen september 2019 en mei 2020.

De kwaliteit van de case study wordt gewaarborgd door de koppeling met de universiteit: voor de studenten is het mogelijk om voor de case study studiepunten (5 ECTS) te behalen. Per team zullen de resultaten van de case study worden vastgelegd in een wetenschappelijk verslag en zal er een eindpresentatie gegeven worden voor het desbetreffende bedrijf (en eventueel de universiteit).

In eerdere edities namen o.a. Teijin Aramid en het voormalige AkzoNobel deel.

Brochure & contact

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: