SBE Webinarprogramma Data Science voor de industrie

Data gedreven werken is de toekomst, daar is binnen de industrie weinig discussie over. Het halen van inzichten uit data, ofwel Data Science, is een onderwerp dat bij veel SBE-leden op de agenda staat. Bij sommige leden krijgt data gedreven werken in de organisatie al vorm maar veel leden staan nog in een beginfase. In het algemeen geldt dat het worden van een data gedreven organisatie als een grote “black-box” wordt beschouwd. Er moet wat veranderen en de uitkomst is duidelijk, echter hoe pak je dit concreet aan?

In samenwerking met ORTEC organiseert SBE daarom, exclusief voor leden, een reeks webinars over Data Science in de industrie. In 3 presentaties wordt laagdrempelig en stapsgewijs uitgelegd hoe bedrijven meer data gedreven kunnen worden. Daarbij zal uitvoerig gebruikt worden gemaakt van praktijkvoorbeelden.

U kunt de webinars afzonderlijk van elkaar volgen, echter inhoudelijk bouwen de presentaties op elkaar voort. Op 2 november vindt van 15:00-17:00 uur het eerste webinar plaats. Hier zal een introductie worden gegeven op het onderwerp data en zal centraal staan wat bedrijven tegenkomen als zij hun data structureren om daar zinvolle beslissingsondersteunende informatie uit te halen.

De officiële uitnodiging zal binnenkort worden verstuurd maar mocht u zich nu al aan willen melden dan kan dat via info@sb-eemsdela.nl

 

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: