Ruim 200 Studenten maken kennis met bedrijven in het Noorden

Het was druk op de Meet & Greet Life Sciences. Deze inmiddels voor de 7e keer georganiseerde stage- en banenmarkt voor studenten van het Instituut voor Life Science & Technology van de Hanzehogeschool Groningen trok dit jaar veel bezoekers.

Ruim 200 studenten van de opleidingen Chemie, Chemische Technologie, Biologie en Medisch laboratoriumonderzoek en Bio-informatica maakten in de Energy Barn op de Hanze Campus kennis met poteniele stageadressen en toekomstige werkgevers uit Noord-Nederland.

“Zeker in deze tijd is het belangrijk om te investeren in zichtbaarheid bij studenten. De Meet & Greet biedt hiervoor een uitgelezen kans om direct met de studenten in gesprek te gaan en het is goed om te zien dat ook onze bedrijven deze met beide handen aangrijpen”, aldus SBE-projectmanager Ian Hartman.

De Meet & Greet wordt binnenkort gevolgd door de SBE-Chemport Challenge Week in maart. Tijdens deze projectweek, die met de opleidingen Chemie en Chemische Technologie georganiseerd wordt, komen studenten een week naar de Eemsregio om bedrijven te bezoeken en casussen uit te werken.

Wilt u meer informatie over onze activiteiten met studenten? Neem contact op via info@sb-eemsregio.nl 

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: