Meerjarige partnerschap Delamine en Stork

Op het Chemie Park Delfzijl hebben chemiebedrijf Delamine en technisch dienstverlener Stork een meerjarige overeenkomst ondertekend over onderhoud, stops en technische dienstverlening voor de komende jaren. Gezamenlijke teams gaan de efficiëntie en productiviteit verder verbeteren, bijvoorbeeld op het gebied van de reductie van wachttijden, door First Time Right.

Hans Bremer, Manufacturing Director Delamine: “Ik ben verheugd over de voortzetting van de samenwerking met Stork en de formele bekrachtiging hiervan met een meerjarencontract. We hebben daarin de wederzijdse inspanningen en risico’s vastgelegd, maar de kern is het gezamenlijke verbetertraject op basis van wederzijds vertrouwen en respect.”

“Als Stork zijn we blij dat Delamine met ons blijft samenwerken en dat we daarmee onze activiteiten op het Chemie Park Delfzijl voortzetten. Het contract weerspiegelt de duurzame samenwerking die we sinds 2006 hebben met Delamine. Daarnaast biedt dit kansen in het licht van de verdere vergroening van de chemie en de aanstaande energietransitie”, aldus Rene Hartman, Contract Delivery Manager van Stork. Recent was Stork nog verantwoordelijk voor de gecombineerde uitvoering van de grote onderhoudsstop en een energiebesparingsproject bij Delamine.

Lees het volledige nieuwsbericht hier.

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: