Kenter en Maak Techniek trappen af!

De eerste in een lange serie van gesprekken tussen SBE (Frans Musters en Frans Alting) en leden is een feit. Afgelopen dinsdag gingen Johan Venema, Holger Bosma (Kenter) en Jan Peter Kruiger (Maak Techniek) als eersten in gesprek met de voorzitter, de directeur en natuurlijk met elkaar. Veel onderwerpen passeerden hierbij de revue. Extra aandacht was daarbij voor de arbeidskrachten van de toekomst en de energietransitie met de nadruk op elektrificatie en de infrastructuur die daarvoor nodig is. Rode draad bij alle onderwerpen was dat we met samenwerken verder komen.

De beperkingen van de 1,5-meter samenleving zijn inmiddels wel duidelijk. We zien elkaar eigenlijk alleen online en dan meestal met een strakke agenda. Dat is heel efficiënt maar er blijven daardoor ook veel zaken onbesproken. Dat is precies waarom SBE met een gespreksronde komt.

De gesprekken worden zonder agenda gevoerd en alle onderwerpen die onze leden bezighouden kunnen dan ook aan bod komen. En als het nodig is zetten we het gesprek voort in een vervolg.

Wilt u ook in gesprek met SBE? Stuur een mail naar info@sb-eemsregio.nl of bel 0596-634030.

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: