Gebruik het SBE netwerk!

In tijden als deze is “goed noaberschap” van onschatbare waarde. Ook nu blijkt dat binnen het SBE netwerk bedrijven elkaar snel kunnen vinden, informatie uitwisselen en daar waar nodig tot actie komen. Een voorbeeld is het bestuur Energie en Industrie, dat momenteel wekelijks telefonisch overleg voert. Dit, aangevuld met contact tussen de SBE werkorganisatie in haar contacten in andere sectoren, geeft dit een goed beeld van de situatie, de maatregelen en de toekomstige scenario’s bij bedrijven.

SBE gebruikt dit om concrete informatie aan de leden ter beschikking te stellen, zoals voorbeeldbrieven voor medewerkers opererend in lock-down landen, maar ook om de vele stakeholders geïnformeerd te houden over ontwikkelingen bij onze leden. Zo is er ondertussen bijna dagelijks contact met gemeenten, provincie en andere overheidsorganisaties om de continuïteit bij onze leden te borgen.

Heeft u vragen of tips voor anderen? Wij hopen dat u SBE contacteert per mail, telefoon (0596-634030) of een van onze collega’s.

Meer informatie over dit dossier?

Frans Alting

Directeur
m +31 596 634 030

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: