Natural Steps

Eemsregiovisie & Behind the Scenes 2019 – 16 oktober 2019

Wil je zien hoe Noord-Nederland een netto verbruiker van CO2 kan worden? Neem dan op 16 oktober deel aan de Eemsregiovisie 2019, in samenwerking met de Behind the scenes VNCI!

Met de industrie-agenda voor de Eemsregio en de uitkomsten van de Industrietafel Noord-Nederland zijn stevige doelstellingen geformuleerd. Er is gekozen voor een purpose driven aanpak waarbij niet op voorhand voor een enkele oplossingsrichting wordt gekozen. Maar wat betekenen deze ambities voor de korte en middellange termijn?

Naast een (deels virtuele) bustour langs bedrijven in de regio zijn er keynotes rondom deze vraag van o.a. Manon Bloemer (VNCI), Johan Visser (Nouryon), Berend Aanraad (the Natural Step) en plantmanager of the year Marinus Tabak (RWE).

Eemsregiovisie 2019 / Behind the Scenes is ook de finaledag van Northern Back from the Future, een scenariowedstrijd voor studenten en young professionals die meedenken over het toekomstscenario van de industrie in de Eemsregio. De drie finalistenteams pitchen hier hun idee.

Programma:

Locatie:
Evenementenhal Delfzijl
Handelskade West 26, 9934 AA Delfzijl

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: