Campagne voor Klimaatgame Eemsregio gestart

SBE heeft onlangs een game uitgebracht om scholieren en studenten al spelenderwijs kennis te laten maken met de industrie en verduurzaming in de Eemsregio. Sinds deze week is ook de campagne gestart.

In de game worden scholieren en studenten uitgedaagd om de Eemsregio klimaatneutraal te maken. “De bedrijven in onze regio zijn hard op weg om volledig duurzaam te worden. Om deze ontwikkeling in de toekomst verder uit te kunnen voeren en de klimaatdoelen van Parijs in 2050 te halen is het essentieel dat voldoende jong talent onze bedrijven weten te vinden”, vertelt Frans Alting, directeur van SBE.

Tool voor scholen en bedrijven
Naast dat spelers de Klimaatgame zelf thuis kunnen spelen, is deze ook ontwikkeld om te gebruiken in leslokalen en als invulling voor bedrijven wanneer deze groepen scholieren ontvangen. Het spel is te spelen via game.sb-eemsdelta.nl. Het spel werkt alleen op de computer en om het te spelen hoeft niets te worden geïnstalleerd.

Krijgt u binnenkort scholieren over de vloer en wilt u het spel gebruiken? Neem contact op met info@sb-eemsregio.nl en vraag naar promotiemateriaal.

Help mee met de campagne!
Komt u op social media onze advertentie tegen? Like en deel hem met uw eigen netwerk!

Klimaatgame

 

Over de klimaatgame
Maak de industrie in de Eemsregio klimaatneutraal voor 2050. Dat is de opdracht van de Klimaatgame Eemsregio. In deze online escaperoom zijn uitdagingen verstopt die gaan over groene energie, waterstof en duurzame biomassa. Los ze allemaal op en je hebt gewonnen. Maar wees snel want de tijd is beperkt. Red je het niet in een uur, dan verlies je!

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: