Bij deze universitaire beta-opleidingen kunnen bedrijven projecten laten uitvoeren door studenten

Het symposium van het GEBC (Groningen Engineering Business Center) op 28 januari stond in het teken van studentenprojecten: bij 26 opleidingen aan de faculteit Science & Engineering is een student verplicht een project van ten minste 3 maanden bij een externe partij uit te voeren.

Bedrijven kunnen studenten van onder andere Chemical Engineering, Industrial Engineering & Management, Mechanical Engineering, en Industrial Engineering & Management binnenhalen voor interne projecten, de enige kosten die gemaakt worden zijn een stagevergoeding en materiaalkosten.

Verschillende studenten presenteerden hun ervaring met het uitvoeren van een project, vaak tot wel een half jaar full-time aan het werk binnen een bedrijf. Geïnteresseerd in de mogelijkheden, of heeft u een project dat wellicht voor een student van een van de opleidingen uit de flyer interessant is? Laat het ons weten, SBE fungeert als verbinding tussen het GEBC en bedrijven in de Eemsregio wanneer bedrijven zelf geen contact met de universiteit hebben.

Flyer met opleidingen & contactgegevens

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: