Wie volgt Anne Arkenbout op als Plant Manager of the Year?

29 februari 2024 – De selectie voor de kandidaten voor de Plant Manager of the Year verkiezing is begonnen. Wie wordt na de Delfzijlse plant manager Anne Arkenbout het nieuwe boegbeeld van de industrie? Aandragen kan tot 18 maart.

De verkiezing van Plant Manager of the Year is een initiatief van Industrielinqs, in samenwerking met de VNCI en Petrochem. De kandidaten komen uit de chemische industrie, maar ook uit de energiesector, raffinage, staalindustrie, papierindustrie of voedingsmiddelenindustrie.

Het initiatief Plant Manager of the Year wil bijdragen aan een positief imago van de Nederlandse procesindustrie door de inspanningen van plant managers te benoemen en te waarderen. De focus bij het selectieproces ligt op veiligheid, gezondheid, milieu, productiviteit, maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid.

Een vakjury beoordeelt de kandidaten op onder meer maatschappelijke betrokkenheid, leiderschap en communicatieve vaardigheden. Tijdens het bijbehorende congres presenteren de finalisten zich aan het publiek, dat mee kan stemmen vanuit de zaal en via internet. Tijdens dat evenement wordt direct de winnaar bekendgemaakt. In 2023 won Anne Arkenbout, plant manager bij de MEB-fabriek van Nobian Delfzijl, de titel Plant Manager of the Year.

Je kunt kandidaten tot en met maandag 18 maart 2024 aanmelden bij Wim Raaijen, hoofredacteur van Industrielinqs (wim@industrielinqs.nl). Vermeld daarbij naam, contactgegevens en een motivatie waarom deze kandidaat in aanmerking komt.

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: