Arcadis en Nedmag organiseren sessies op Trendship – Gratis kaarten voor SBE-leden

8 mei 2024 – Zowel Arcadis als Nedmag organiseren inspirerende sessies op het festival Trendship, het ondernemersfestival van Noord-Nederland. Het festival vindt plaats op 30 mei 2024 op het Suikerunieterrein in Groningen en is speciaal gericht op gedreven ondernemers en professionals uit het noordelijke bedrijfsleven.

De sessie van Nedmag met de Innovatiehub gaat over het bouwen van een innovatieregio. Deze is ‘s ochtends van 10:45 tot 11:45 uur. Na de lunch kunt u vervolgens de sessie van Arcadis over de energietransitie bijwonen van 14:30 tot 15:30 uur. Beide bedrijven hebben een beperkt aantal gratis toegangskaarten voor gereserveerd voor SBE-leden. Dus wees er snel bij!

Hieronder leest u meer over beide sessies en hoe u zo’n kaart kunt bemachtigen. Naast deze beide sessies kunt u op het festival ook nog vele andere sessies en activiteiten bijwonen.

Inspirerende sessie Nedmag: Hoe bouw je een slimme innovatieregio

Samen met een aantal andere bedrijven uit de regio is Nedmag sinds een aantal jaren onderdeel van de Innovatiehub Oost-Groningen. Tijdens Trendship verzorgt de Innovatiehub een inspirerende sessie over het bouwen van een innovatieregio met regionale grondstoffen, bedrijven, studenten en kennisinstellingen. In de sessie wordt kennis en ervaring gedeeld, evenals de geleerde lessen en de mijlpalen. Ook is er voldoende ruimte voor interactie met het publiek.

Hosts van de sessie zijn Willem Jonker, hoogleraar Universiteit Twente en bestuursvoorzitter AiNed, Jakob Zwinderman, Programma manager Innovatiehub Oost-Groningen en Marieke Klement, Coördinator Communicatie Nedmag. Marc Laus, Technology Officer Royal Avebe, Bert Jan Bruning, directeur Nedmag en Linde Snijders, Manager HempFlax voeren een ondernemersdialoog.

Klik op deze link link om kaarten van Nedmag aan te vragen.

Interactieve sessie Arcadis: Waar haal ik over 10 jaar m’n energie vandaan?

Noord-Nederland is koploper op het gebied van energie. Wat zijn de uitdagingen en kansen voor de energietransitie in dit gebied? Hoe kunnen we samenwerken om dit te bewerkstelligen? Welke rol kunt u hier zelf in spelen?

Arcadis organiseert, als partner, tijdens Trendship 2024 een interactieve sessie onder leiding van moderator Marijke Shahsavari-Jansen. Panelleden zijn:

Carolien Gehrels (Global Director Energy Transition bij Arcadis)
Agnes Mulder (Directeur bij VNO-NCW MKB Noord)
Richard Middel (Manager Strategic Business Development bij Groningen Seaports)
Bert van der Lingen (Vicevoorzitter van NedZero)

Arcadis daagt u uit om hierover in gesprek te gaan en figuurlijk én letterlijk in beweging te komen!

Wilt u kaarten aanvragen bij Arcadis? Stuur een mail naar: events@arcadis.com.

 

Over Trendship
Met het motto ‘get empowered today, start building tomorrow’ wil Trendship samen met 1.000 ondernemers en professionals een impuls geven aan de noordelijke groeiagenda. Het ondernemersfestival biedt u een dag vol energie en spraakmakende sprekers, inspirerende ontmoetingen en een themaprogramma waar u zelf kiest welke programma-onderdelen u bijwoont.

Locatie Suikerterrein, Suikerlaan 9743 DA GRONINGEN
Datum 30 mei 2024
Tijd: 8:30 – 18:00 uur
Sessie Innovatiehub/Nedmag: 10:45 – 11:45 uur
Sessie Arcadis: 14:30 – 15:30 uur

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: