Stem op Guliz Talay voor Plant Manager of the Year!

6 juni 2024 – De verkiezing voor Plant Manager van het Jaar is van start gegaan! Vanuit de achterban van SBE is Guliz Talay, plant manager bij Dow Delfzijl, genomineerd voor deze prestigieuze titel.

De verkiezing, een initiatief van Industrielinqs, zet zich in voor een positief imago van de Nederlandse procesindustrie door de inspanningen van uitmuntende plant managers te erkennen en te waarderen.

SBE heeft inmiddels een behoorlijke traditie van goede kandidaten en winnaars. Vorig jaar nam Anne Arkenbout, plant manager op de MEB-fabriek van Nobian de felbegeerde titel in ontvangst. Daarvoor nam Marinus Tabak, toen nog plant manager de van de Eemshavencentrale van RWE de prijs mee naar Groningen.

Bent u benieuwd waarom Guliz dit jaar is genomineerd? Klik op deze link om ons interview met Guliz te lezen. Stemmen kan tot 13 juni 17:00 uur via deze link.

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens Chemelings24. Naast het stemmen via internet (goed voor 20 % van de punten), brengen ook de bezoekers van Chemelinqs24 (20 %) en een jury (60 %) hun stem uit.

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: