Sponsort u DelfSail al?

15 maart 2024 – Nog een paar maanden en dan is het weer zover: DelfSail. Hét internationale event waarbij grote zeilschepen van over de hele wereld naar Delfzijl zeilen. En dé gelegenheid om uw relaties in de watten te leggen. Deze zevende editie vindt plaats van 13 tot en met 16 juni 2024.

Sponsoren kunnen hun relaties tijdens Delfsail extra in de watten leggen. Afhankelijk van het sponsorpakket is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om met relaties te varen in een Tall Ship of sloep. Ook is er de mogelijkheid voor een eigen ontvangst- of statafel in DelfSail Village met uiteraard de bijbehorende toegangskaarten. En met een verwacht aantal van 500.000 bezoekers, krijgen sponsoren tijdens dit event met landelijke uitstraling, verschillende mogelijkheden om promotie te maken voor de eigen organisatie.

Dit jaar heeft het internationale event het thema ‘The legacy of the seven seas’. Het is de maritieme erfenis (legacy) van onze voorvaderen die de zeven zeeën bevoeren. Schepen, gerestaureerde originelen maar ook vakkundig nagebouwde replica’s, meren in juni 2024 aan in de haven van Delfzijl. Die zeven zeeën? Dat waren er niet precies zeven maar de term werd vroeger gebruikt voor alle oceanen en zeeën over de hele wereld waarbij er in verschillende culturen en in verschillende tijdvakken andere betekenissen aan werden gegeven.

De start is donderdag 13 juni met een indrukwekkende Sail In, wanneer de tall ships op de haven van Delfzijl afkoersen. De schepen zijn gratis te bezichtigen, zoals alle evenementen rondom DelfSail gratis zijn. Op drie podia geven zowel grote bekende artiesten, als ook regionale bekendheden acte de présence. Op het evenemententerrein is veel vertier met maritieme markten, straattheater en andere optredens.  In de Damsterhaven meert het Varend Erfgoed aan: monumentale schepen uit de maritieme Nederlandse geschiedenis.

Alle informatie over de schepen, het programma (voor zover bekend), arrangementen en de sponsormogelijkheden vindt u op delfsail.nl.

 

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: