Nieuwe bestuursleden Werkgroep Secretaresse Intervisie

De werkgroep Secretaresse Intervisie heeft drie nieuwe bestuursleden: Pia Polman-Schra (Eekels Technology B.V.), Alianne Buikema (Groningen Seaports) en Lauren Jansema (EEW Energy from Waste Delfzijl B.V.). Vanuit SBE neemt Ingrid Dijk het stokje in het bestuur over van Laura de Reus, die vorig jaar door verhuizing uit dienst is gegaan.

De SBE Werkgroep Secretaresse Intervisie is een netwerk van secretariaten in de regio. Naast het elkaar leren kennen, zodat je elkaar weet te vinden als dat nodig is, gaat het bij de werkgroep vooral om het uitwisselen van kennis en vaardigheden.

De werkgroep organiseert daarvoor zo’n vijf activiteiten per jaar, waaronder workshops, trainingen, bedrijfsbezoeken en informele bijeenkomsten. Zo heeft de werkgroep in het verleden onder meer een communicatietraining georganiseerd van communicatiespecialist Léon Dirrix van EEW Energy from Waste Delfzijl B.V., een bezoek gebracht aan Koffiebranderij Maalwerk en een training gegeven over het organiseren van activiteiten en gastvrijheid binnen je organisatie.

Pia Polman van Eekels Technology B.V.: “Ik ben bestuurslid geworden omdat ik al een aantal jaren met veel plezier meedoe met de activiteiten van SBE Secretaresse Intervisie, zodat ik op de vraag of ik mee wilde draaien in het bestuur geen nee kon/wilde zeggen. Ik heb er zin in!” Vanuit Groningen Seaports is Alianne Buikema lid geworden van het bestuur. Het derde nieuwe bestuurslid is Lauren Jansema. Zij werkt voor EEW Energy from Waste Delfzijl B.V. en heeft als motto: “Do something today that your future self will thank you for!”

Ingrid Dijk sluit af: “Het hebben van een netwerk is, met name om je vakgenoten te ontmoeten, erg belangrijk. Bij veel bedrijven is deze functie een éénmansrol. Voor jezelf en je werk is het daarom goed dat je een up-to-date netwerk in de omgeving hebt. Zo weet je mensen te vinden wanneer het nodig is”.

Pia Polmans

Pia Polman van Eekels Technology B.V.

Alianne Buikema van Groningen Seaports

Alianne Buikema van Groningen Seaports

Lauren Jansema

Lauren Jansema van EEW Energy from Waste Delfzijl B.V.

Ingrid Dijk van Samenwerkende Bedrijven Eemsregio

 

 

 

 

 

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: