NHL-Stenden zoekt opdrachten voor veiligheidsatelier

De opleiding Integrale Veiligheidskunde (IVK) van NHL-Stenden is voor na de zomer opzoek naar opdrachten en plekken voor stage- en afstuderen.

Dit geldt voor de opleiding in Leeuwarden maar ook voor de nieuwe locatie in Assen. Op verzoek van bedrijven in Groningen en Drenthe start NHL-Stenden hier na de zomer met het aanbieden van deze opleiding.

In het atelier werken studenten in teams aan veiligheidsvraagstukken uit de praktijk. Hierbij is het de opdracht om een beroepsproduct op te leveren waar organisaties direct mee aan de slag kunnen.

Omdat de studenten breed worden opgeleid is er inhoudelijk veel speelruimte voor opdrachten. Onderwerpen mogen uiteenlopen van cybersafety tot ondermijning, crisisbeheersing, veilige bedrijfsvoering en sociale veiligheid. Daarnaast mag een opdracht ook thema-overstijgend zijn.

Tot de zomer zijn de studenten opzoek naar een stage- (derdejaars) en afstudeerplaatsen (vierdejaars). Heeft u een interessante opdracht liggen en wilt u hieraan een student laten werken? Neem contact op met Esther Holman (esther.holman@nhlstenden.com).

 

Bijlagen:

Brochure IVK
Brochure Veiligheidsatelier

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: