Naamswijziging?! Eemsdelta wordt Eemsregio

1 mei 2024 – De E in de afkorting SBE staat vanaf nu voor Eemsregio. Met de naamswijziging kiezen wij een nieuwe aanduiding voor het industriecluster aan de kust van de Eems: de bedrijven in de Eemshaven en Delfzijl.

De gemeenten in onze regio zijn de afgelopen jaren samengevoegd. De gemeenten Eemsmond, Bedum, De Marne en Winsum zijn opgegaan in de gemeente Het Hogeland. De gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum werden samen de gemeente Eemsdelta.

Sinds de gemeentelijke herindeling bleef de naam Eemsdelta behouden als aanduiding van het bedrijvencluster in de Eemshaven en Delfzijl. Wij hebben geconstateerd dat dit voor verwarring zorgt.

Daarom passen wij onze naam aan. Voortaan gaan wij verder als Samenwerkende Bedrijven Eemsregio. We zullen in onze communicatie vooral de afkorting SBE gaan gebruiken en niet meer de volledige naam. Verder zullen wij in onze uitingen niet meer spreken over Eemsdelta als aanduiding van het cluster, maar vasthouden aan de term Eemsregio. Wij roepen ons netwerk op om hetzelfde te doen.

Dit verandert voor u:

Met onze naamswijzigingen hebben wij ook een aantal veranderingen doorgevoerd in onze huisstijl en communicatiemiddelen.

Onze website vindt u voortaan op www.sb-eemsregio.nl en onze medewerkers zijn via mail voortaan te bereiken met de voornaam.achternaam@sb-eemsregio.nl. Ook hebben we onze huisstijl aangepast. U kunt het nieuwe huisstijlpakket hier downloaden.

Controleer uw spam!

Onze nieuwsbrief en uitnodigingen worden voortaan verstuurd vanuit info@sb-eemsregio.nl. Omdat wij voor het versturen gebruik maken van een extern platform kan het gebeuren dat deze berichten worden tegengehouden door uw spamfilter. Houd de komende tijd daarom uw spambox in de gaten en voeg ons indien nodig toe aan uw lijst met veilige afzenders.

 

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: