(EXTERN) Inschrijving Beta Business Days geopend

Op 20 en 21 maart vinden de Beta Business Days plaats. Een tweedaags carrière event voor technische studenten van de Rijksuniversiteit.  

Twee dagen lang maken studenten van de faculteit Science & Engineering, waar studies zoals Chemical Engineering, Supply Chain Management, Industrial Engineering en Chemistry onder vallen, kennis met het werkveld en toekomstige werkgevers.

Het event wordt dit jaar voor de 37e keer gehouden, vindt plaats in Martini Plaza en wordt georganiseerd voor de ruim 7.000 bachelor-, master- en PhD-studenten van de universiteit die zich oriënteren voor hun technische loopbaan.

Bedrijven worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit evenement, waarbij ze de kans krijgen om carrièregerichte studenten te ontmoeten via activiteiten naar keuze, zoals presentaties, individuele gesprekken met het bedrijf, uitdagende vraagstukken of stands op de bedrijvenexpositie.

Bekende werkgevers als ASML en Tata Steel zijn al jaren vast onderdeel van de bedrijven line-up.

Is uw organisatie ook geïnteresseerd om deel te nemen? Klik op deze link voor meer informatie of stuur een mail naar: chatelier@vnoncw-mkbnoord.nl

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: