Ingrid Dijk nieuwe officemanager SBE

Vanaf deze maand heeft het team van SBE er een medewerker bij. Ingrid Dijk is begonnen als de nieuwe officemanager bij SBE. Ze volgt hiermee Laura de Reus op, die na 11 jaar dienst door verhuizing afgelopen jaar is gestopt. 

“Het is lastig om aan goede mensen te komen. Dat we Ingrid hebben kunnen aannemen is voor ons een grote mazzel”, aldus Frans Alting, directeur van SBE. Bij de Kamer van Koophandel hebben Frans en Ingrid jarenlang samengewerkt.

“Mijn hart ligt vooral bij het organiseren van bijeenkomsten en ook het veelzijdige takenpakket ligt mij goed. Dus ik verwacht dat ik mij snel op mijn plek zal voelen bij SBE”, vertelt een enthousiaste Ingrid.

Naast SBE is Ingrid voor 0.5 FTE aan het werk als Management Assistent bij de Magnumcentrale van RWE. “Ik verwacht dat beide werkgevers veel zullen hebben aan mijn twee rollen. Binnen RWE bouw ik interessante kennis op voor SBE en vice versa bij hen weer een interessant netwerk”, vertelt Ingrid. “Naast dit werk heb ik ook een eigen bedrijf: Goed Geregeld! Hiermee ondersteun als zelfstandig ondernemer onder meer Exportclub Noord”.

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: