Chemport Europe Sustainable Innovation Week

Van 14-17 november organiseert Chemport Europe de Sustainable Innovation Week. Een week lang worden er events georganiseerd op de campus van NHL-Stenden in Emmen.

Het is een divers programma, dat uiteenloopt van EXPO en congres tot een challenge waar startups werken aan uitdagingen van onder meer Teijin Aramid en Nobian.

Hieronder vindt u meer informatie over het programma. Wilt u meer weten of u aanmelden? Klik op deze link.

Het programma

  1. Sustainable Industry Challenge

Op 16 november, aan het einde van de dag, is de finale van de Sustainable Industry Challenge. Op basis van 5 challenges, zijn wereldwijd een 40-tal startups gescout die een innovatieve oplossing hebben. Deze startups hebben vanaf 14 november kennis gemaakt het ecosysteem voor groene chemie in Noord-Nederland en hebben hun oplossing gepitcht. Tijdens de finale maken we de winnaars van de challenges bekend.

  1. CICE-congres

Kom naar het CICE-congres op 16 november. Hier inspireren we je met de nieuwste open innovatieprojecten in groene chemie. Dit is in samenwerking met het bedrijfsleven, Rijksuniversiteit Groningen en NHL Stenden. We geloven in open innovatie als dé weg naar duurzaamheid. Mis deze kans niet om te netwerken en geïnspireerd te raken.

  1. Chemport EXPO

Ontdek de Groene Chemie Expositie op donderdag 16 november! Om 14.00 uur is er een bruisende expositie van zo’n 50 bedrijven die zich inzetten voor het vergroenen van de chemie! Of je nu een start-up bent of een gevestigde onderneming, dit is de ideale plek om je netwerk uit te breiden en nieuwe zakelijke kansen te ontdekken.

  1. Study Visit

Op 16 en 17 november ontvangen wij Noorse en Franse delegaties. Samen bezoeken we bedrijven en kennisinstellingen in onze groene, innovatieve en duurzame regio. Dit is de gelegenheid om nieuwe zaken- en kennispartners uit deze regio’s te ontmoeten.

 

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: