Werkgroep Secretaresse Intervisie – Secretaressedag

Workshop: hoe organiseer je gastvrijheid? Tips en tricks uit de hospitality-sector

Een positieve relatie en gesprek met omwonenden over nieuwe vergunningen. Een goede indruk bij potentiële nieuwe medewerkers. Het onderhouden en verbeteren van contact met stakeholders.

Organiseren van bijeenkomsten wordt de komende jaren steeds belangrijker. Maar hoe vlieg je dit handig aan? En belangrijk: hoe zorg je ervoor dat gasten een warme indruk krijgen van je organisatie?

Goed en gastvrij organiseren is een vak apart. Tijdens de Secretaressedag op 20 april organiseert SBE voor alle secretaresses in het netwerk daarom een moment om elkaar te ontmoeten en hier meer over te horen.

Klaas Hofstede, een doorgewinterde horeca-baas en eigenaar van Emotion Events, zal vanuit zijn ervaring een smeuïg verhaal vertellen over hoe je, vanuit de gast gedacht, een bijeenkomst kunt organiseren en welke puntjes je op de “i” kunt zetten om van een bijeenkomst met een 7 een 9 te maken. Naast dit inhoudelijke deel zal er ruim tijd zijn voor ontmoeting en gesprek.

Programma:

15:45 Inloop

16:00 Welkom
Voorzitter Conny Beckers

16:05 Presentatie Klaas Hofstede

16:25 Borrel

17:30 Eind

Dit evenement is besloten en enkel toegankelijk voor leden van SBE. Een uitnodiging is reeds verstuurd. Wilt u deelnemen en krijgt u nog niet onze mailing? Stuur een mail naar info@sb-eemsregio.nl 

 

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: