Bedrijfsbezoek North Water. Ontwikkeling Duurzame Watervoorziening Delfzijl.

Wordt water de nieuwe stikstof? In Nederland wordt watergebruik steeds meer een beperkende factor voor de industrie. Voor de bedrijven in Delfzijl is North Water daarom gestart met de aanleg van een duurzame watervoorziening.

De beschikbaarheid van water staat in Nederland onder druk. Tegelijk nemen de eisen toe door de aankomende Kaderrichtlijn Water. Om van de watervraag van bedrijven geen watertwijfel te maken is North Water gestart met een reeks nieuwe projecten.

In drie fases gaat North Water de locatie in Farmsum uitbreiden, op de waterleiding Garmerwolde-Eemshaven een aftakking realiseren richting Delfzijl en een nieuw distributienet aanleggen voor proces- en demiwater.

Op 6 juni organiseert de werkgroep Maintenance & Projecten een bezoek aan de locatie van North Water. Hier zullen manager technologie Mark Schaap en projectleider Wilderik Burema u meenemen in de ontwikkelingen die North Water de komende jaren te wachten staan. Daarnaast zal er ook een rondleiding worden gegeven langs de nieuwe installatie op de site.

Let op! Voor deze bijeenkomst is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Voor deelname geldt daarom vol = vol.

Datum: 6 juni
Tijd: 15:00 – 17:00
Locatie: Schakelweg 2, 9936 HC Farmsum

Programma:

  • Opening
  • Presentatie
  • Rondleiding
  • Netwerken

Dit is een besloten evenement voor medewerkers van SBE-leden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: info@sb-eemsdelta.nl

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: