WG Milieu – Workshop Anders werken onder de Omgevingswet

Bent u klaar voor de Omgevingswet? Na jarenlange uitstel gaat de invoering op 1 januari toch echt gebeuren.

De ingang van de Omgevingswet wordt gezien als de grootste wetswijziging sinds de invoering van de Grondwet. Het is een bundeling van tientallen wetten om ruimtelijke ontwikkeling in Nederland gemakkelijker te maken.

Alle begin is moeilijk. Zo zal de invoering bij de overheid en het bedrijfsleven voor veel onduidelijkheid en vragen zorgen. Om voor het nieuwe jaar de eerste onduidelijkheden weg te nemen wordt er in samenwerking met TAUW voor de werkgroep Milieu een workshop “Anders werken onder de Omgevingswet” georganiseerd.

Op 14 november gaan we u informeren over wat voor u belangrijk is. Wij halen voor u de essentie uit de Omgevingswet en laten u zien wat echt relevant is zodat u door de vele bomen het bos kunt blijven zien.

Daarnaast kunt u aan de slag met praktijk-gebaseerde casussen van onder andere Teijin Aramid. Als laatste zal de middag worden afgesloten met een alcoholvrij drankje.

Noteer daarom in uw agenda:
Datum: 14 november
Tijd: 13:00 -17:00
Locatie: Teijin Aramid (Chemie Park Delfzijl, Oosterhorn 4 Farmsum)

En meld u aan!

Dit is een besloten evenement voor medewerkers van SBE-leden. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Stuur een mail naar info@sb-eemsregio.nl Voor dit event geldt vol=vol.

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: