Ontbijtseminar Stikstof

Datum: 19 april 2023
Tijd: 8:30 – 11:00 uur

Beheer en beleid rondom stikstof is continu in beweging. Dit geldt voor de overheid maar ook voor het bedrijfsleven. Wetgeving verandert, betekenis van regels blijkt steeds meer uit de praktijk en ervaringen geven nieuwe inzichten. Op 19 april organiseert SBE daarom een seminar om de huidige stand van het stikstofdossier te bespreken en u mee te nemen in actuele ontwikkelingen.

Programma:

1) Stikstof: wat is de status en waar gaat het heen? Olaf Slakhorst (Provincie Groningen) gaat vertellen over ontwikkelingen in wet- en regelgeving en huidige vergunningsmogelijkheden. Daarbij zal hij ingaan op het Nationaal Programma Landelijk Gebied (NPLG), een nieuw landelijk kader voor regionaal milieubeleid.

2) Lessons-to-learn uit de praktijk Debbie Hooites (Groningen Seaports) en Harm Hubbeling (Tauw) zullen u met een verzameling van voorbeelden uit de praktijk meenemen in interessante casuïstiek. Hierin zal onder andere worden ingegaan op latente ruimte en intern salderen binnen één of meerdere vestigingen.

 

Dit evenement is besloten en enkel toegankelijk voor leden van SBE. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@sb-eemsregio.nl 

 

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: