Training effectieve communicatie in je eigen organisatie

Werkgroep Secretaresse Intervisie

Jouw gedrag en communicatiestijl bepalen hoe anderen op je reageren. Soms verloopt je communicatie met collega’s niet helemaal naar wens, maar er zijn ook gesprekken en momenten die moeizamer kunnen verlopen. Of soms schuurt het binnen een bedrijf doordat in de hele organisatie de communicatie niet lekker loopt.

Voor werkplezier en de effectiviteit van een organisatie is het essentieel dat er goed wordt gecommuniceerd. Een onderwerp waar, binnen productiebedrijven, niet altijd evenveel aandacht voor is maar waarvoor het zeker kan lonen om het onderwerp eens goed onder de loep te nemen.

Op 21 februari wordt er voor de werkgroep Secretaresse Intervisie een training georganiseerd over effectieve communicatie. Deze zal worden gegeven door Léon Dirrix, de communicatiespecialist van EEW Energy From Waste.

In een beknopt programma zal  hij vertellen over zijn ervaring bij productiebedrijven en zal hij ingaan op specifieke thema’s die vaak gelden voor productiebedrijven.

Koffiebranderij Maalwerk

De bijeenkomst vindt plaats bij Maalwerk Koffie. Deze koffiebranderij uit Delfzijl produceert sinds een aantal jaren koffie op een ambachtelijke wijze. Naast een training zult u hier ook meer horen, proeven én zien over wat zij doen.

Programma:

15:45 Inloop

16:00 Welkom

Voorzitter Conny Beckers

16:05 Presentatie Maalwerk

16:30 Communicatietraining
Léon Dirrix, Energy from Waste Delfzijl

17:00 Netwerken + rondleiding

18:00 Eind

Dit is een besloten evenement voor medewerkers van SBE-leden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@sb-eemsregio.nl. Heeft u vragen? Stuur een mail naar info@sb-eemsregio.nl

 

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: