Werkgroep Maintenance & Projecten: bezoek Avantium

Sinds 2018 sleutelt Avantium in Delfzijl hard aan het ontwerp van hun toekomstige fabrieken. De twee pilotplants die nu op het Chemie Park staan worden continu gemonitord, bijgesteld en uitgebouwd. Ze zijn de werkende blauwdrukken voor de bioplastic-fabrieken die in de toekomst overal ter wereld zullen staan.

Onderhoud en projecten bij de experimentele installaties waar wordt gewerkt met zoutzuur zorgt voor interessante uitdagingen. Op 8 juni organiseert SBE voor de werkgroep Maintenance & Projecten een bezoek om hier meer over te horen.

Tijdens de bijeenkomst vertelt Jeroen Dulfer (Senior Process Engineer) over de ontwikkeling bij Avantium en de bouw van de nieuwe fabriek op het Heveskesterrein. Richard Hovenga daarna met casussen een inkijkje geven over de opgaven waar hij als maintenance manager mee te maken heeft.

Programma:
14:45 – Inloop
15:00 – Bedrijfspresentatie, Jeroen Dulfer (Senior Process Engineer)
15:15 – Onderhoudscasus, Richard Hovenga (Maintenance Engineer)
15:30 – Rondleiding
16:00 – Netwerkborrel
17:30 – Einde programma

Dit evenement is enkel toegankelijk voor leden van de SBE werkgroep Maintenance & Projecten. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden voor de werkgroep? Stuur een mail naar info@sb-eemsregio.nl

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: