Werkgroep HRM

De afgelopen maanden heeft COVID-veilig werken in bedrijven steeds verder gestalte gekregen. Gezien de huidige ontwikkelingen blijft de noodzaak om veilig te werken de komende maanden onveranderd en dit brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe organiseer je werkzaamheden op locatie met minimale risico op besmetting en hoe houdt je werknemers hierop scherp? Wat zijn de gevolgen van thuiswerken en welke ondersteuning bied je?

17 december komt de werkgroep HRM daarom bij elkaar om ervaringen van de afgelopen maanden te delen en van elkaar te horen hoe mede-HRM’ers anticiperen op de komende maanden. Aan de hand van casussen zullen Ole Steinbach (MF Shipping), André Smit (Reym) en Hans Lavall (RWE) vertellen over de uitdagingen waar zij tegenaan zijn gelopen en hoe zij hier mee om zijn gegaan. Vervolgens zullen we hierover verder met elkaar in gesprek gaan.

Een officiële uitnodiging is al verzonden naar alle werkgroepleden. Mocht u de uitnodiging gemist hebben neem dan contact op via info@sb-eemsregio.nl

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: