SBE-Webinar Technische oplossingen in het stikstofprobleem

Gebrek aan stikstofruimte in milieuvergunningen kan een flinke hobbel voor uitbreidingen of nieuwe bedrijven. Er wordt hard gewerkt aan maatregelen en beleid om dit probleem op te lossen. Techniek kan echter ook een oplossing bieden.

Tijdens het komende webinar voor de werkgroep Maintenance & Projecten wordt uitgebreid stil gestaan hoe met techniek en strategisch investeren kan worden omgegaan met strenge milieueisen en beperkte emissieruimte.

Programma:

In het webinar zullen verschillende perspectieven aan bod komen. Peter Vast, Technical Consultant bij Water Energy Solutions, zal in zijn presentatie een integraal beeld schetsen over stikstofemissie en andere (toekomstige) transitie- en reductie opgaven. Daarnaast zal hij enkele handvaten meegeven over toekomstbestendig investeren.

Tiemon Dijkstra, Hoofd Technische Dienst bij EEW, zal vertellen hoe het EEW gelukt is om onder de milieuvergunning van één verbrandingslijn, drie verbrandingslijnen te openen. Daarnaast zijn we bezig met een tweede praktijkcase.

Leden op de uitnodigingslijst ontvangen automatisch een uitnodiging voor dit evenement.

Ook een uitnodiging ontvangen? Stuur ons een mail!

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: