Stoomcursus Artificial Intelligence

Artificial Intelligence (AI) is bezig de wereld te veroveren. Niet letterlijk, maar wel in de vorm van slimme tools die werk sneller, efficiënter en leuker maken. Denk aan ChatGPT, Microsoft Copilot en tal van andere tools die u misschien nog niet kent.

De mogelijkheden van AI lijken onbeperkt en de ontwikkelingen gaan razendsnel. Wat een jaar geleden nog verre toekomst leek, is nu al binnen handbereik. AI kan uw productiviteit verhogen, routinetaken automatiseren en u helpen om slimmer en efficiënter te werken.

AI gaat een enorme impact hebben op uw werk en organisatie. Daarom is het essentieel om op de hoogte te blijven van de nieuwste AI-trends en -technologieën en te leren hoe u deze kunt toepassen.

Voor alle werkgroepen van SBE organiseert Secretaresse Intervisie daarom een introductieseminar over AI. In een bondig programma gaat AI-consultant Bas Prins u meenemen in de nieuwe wereld van AI. Daarbij krijgt u praktische tips & tricks om zelf met AI aan de slag te gaan. U leert ook hoe u zich kunt voorbereiden op toekomstige AI-ontwikkelingen.

Programma:
15.45     Inloop
16:00     Welkom
16:10     Introductie in AI
16:50     Break
17:00     AI in praktijk
17:30    Netwerkborrel
18:00     Einde

Dit is een besloten evenement voor medewerkers van SBE-leden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: info@sb-eemsregio.nl

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: