SBE Zomerbijeenkomst

Datum: 20 juni
Tijd: 17:00 – 20:00
Locatie: wordt bekend gemaakt in de uitnodiging

Maatschappelijk bestaat er een grote drive om te vergroenen. Maar met 18 miljoen mensen en evenzoveel meningen heerst in ons kleine land ook een tendens om vooral tegen dingen te zijn. Dit geldt zeker voor nieuwe ontwikkelingen. Windturbines of zonneparken, het gebruik van biomassa, CO2-afvang, een warmtenet vanuit de industrie of chemische recycling van afval. Het zijn allemaal oplossingen die op veel maatschappelijke weerstand kunnen rekenen.

Als bedrijfsleven hebben we veel overtuigingskracht nodig om de maatschappij mee te nemen in de innovaties die noodzakelijk zijn om duurzaam te kunnen leven. Daarom hebben wij Rolf Heynen te gast als keynote spreker tijdens de SBE Zomerbijeenkomst op 20 juni. Deze duurzaamheidspredikant reist stad en land af om als adviseur en schrijver een hoopvol verhaal te vertellen over de transitie.

Daarnaast zullen in een collegetour setting een aantal leden op het podium komen, die hard timmeren aan de weg naar een circulaire economie.

Programma:

16:30     Inloop

17:00    Opening en start walking diner

18:15     Start plenaire bijeenkomst
Collegetour met diverse regionale bedrijven
Keynote Rolf Heynen

20:00     Netwerken

Deelname is enkel voor SBE-leden en relaties. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Genodigden hebben een uitnodiging ontvangen.  Heeft u vragen? Stuur een mail naar info@sb-eemsregio.nl

 

 

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: