SBE Najaarsbijeenkomst

Datum: 13 december
Tijd: 17:00 – 21:00
Locatie: wordt bekend gemaakt in de bevestiging

Onze keynotespreker is Lucas Simons. Deze doorgewinterde idealist en ondernemer is al jaren op missie om de voedingsindustrie te verduurzamen.

Met succes want zijn keurmerk UTZ Certified is inmiddels uitgegroeid tot het grootste label voor duurzame producten ter wereld.

Om grote dingen te veranderen is er soms een ander speelveld nodig. Een aanpassing van het systeem in plaats van een directe oplossing. Met een inspirerend verhaal zal Simons illustreren hoe hij zich hiervoor inzet en zullen we hierover met elkaar in gesprek gaan.

Tevens zal tijdens deze bijeenkomst de Groene Groninger worden uitgereikt aan het bedrijf of de persoon die zich op een bijzondere manier heeft ingezet voor verduurzaming in de Eemsregio.

Op 13 december krijgt u een prachtige lezing, nieuwe inzichten en een fantastisch diner in het netwerk van de regio. De inloop is vanaf 16:30 uur.

Deelname is enkel voor SBE-leden en relaties. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan via opgavelink in de reeds verstuurde uitnodiging. Heeft u deze niet ontvangen? Stuur een mail naar info@sb-eemsregio.nl

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: