Ontbijtbijeenkomst inclusiviteit

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Een goed moment om na te denken over omgangsvormen en psychologische veiligheid. Want hoe wordt er bij u op de werkvloer omgegaan met vrouwen? En hoe wordt er binnen uw organisatie omgegaan met andere culturen, achtergronden en andere verschillen?

Om deze onderwerpen op een luchtige manier met u te bespreken wordt er op 8 maart bij Dow Delfzijl een ontbijtbijeenkomst georganiseerd. Hier gaan we aan de hand van stellingen met elkaar in gesprek over het thema inclusiviteit, omgaan met andere culturen en vrouwvriendelijk werkgeverschap.

Als inleiding zal er een sessie Taiso in Business worden geven. Een miniworkshop met zit- en sta-oefeningen om de werkdag met een gezonde doorbloeding en een andere mindset te beginnen. Inge Stegenga geeft deze les vanuit de principes van de Oosterse geneeskunde, de wijze waarop zij Japanse gezondheid als totaalconcept van de mens ziet, en in combinatie met haar kennis vanuit de fysiotherapie.

Programma:

8:00       Inloop

8:15       Welkom speech

8:30       Workshop: Taiso in Business

9:00       Ontbijt met gesprekstafels

10:00     Einde

Dit is een besloten evenement voor medewerkers van leden en donateurs. Een uitnodiging is verstuurd. Heeft u deze niet ontvangen of wilt u zich opgeven? Stuur een e-mail naar info@sb-eemsregio.nl.

 

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: