Diversiteit & Inclusiviteit

Werkgroepbijeenkomst HRM – 30 september 2019

Medewerkers hebben steeds vaker verschillende achtergronden, terwijl ook de leeftijdsverschillen groter worden. Hoe gaan HR managers in de Eemsregio om met deze diversiteit en wat voor uitdagingen biedt dit op het gebied van inclusiviteit?

Tijdens de werkgroepbijeenkomst op 30 september bekijken we het onderwerp ‘diversiteit en inclusiviteit’ van twee kanten. Eerst zal SBE-lid Google vertellen hoe zij omgaat met diversiteit en specifiek inzoomen op uitdagingen in de Eemshaven. Daarna gaan we dieper in op de (projectmatige) inzet van studenten, een groep potentiële medewerkers die steeds vaker de bestaande groep collega’s aanvult.

Programma:

14:50 Inloop

15:00 Start programma

Gerda Wolters (Facilities Specialist GRQ – Google) bespreekt de toepassing van het HR beleid van Google in de Eemshaven en hoe zij omgaat met diversiteit en inclusiviteit.

Arjen Westerterp (Group lead Engineering E C&I, RWE) en Miranda Hoeksema (projectmanager, Waterbedrijf Groningen) bespreken hoe zij studenten inzetten binnen hun bedrijven. Hierbij valt te denken aan projectmatige inzet, bijbanen, stages of (studie)opdrachten.

17:00 Einde programma

 

Leden op de uitnodigingslijst ontvangen automatisch een uitnodiging voor dit evenement.

Ook een uitnodiging ontvangen? Stuur ons een mail!

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: