RIB-safari Eemshaven

Op 13 juli organiseert Jong SBE een rondvaart door de Eemshaven in snelle RIB-boten.

Dit jaar bestaat de Eemshaven 50 jaar. Precies een halve eeuw geleden luidde koningin Juliana de bel om de haven te openen. Daarmee klonk het startschot voor de komst van nieuwe bedrijven en een hoop ontwikkelingen om Nederland vooruit te brengen en de toekomst vorm te geven.

Vandaag klinkt de galm van de bel in de haven nog steeds. Nu zelfs harder dan ooit. De haven is volop in ontwikkeling en is een anker voor de Nederlandse waterstofeconomie, een uitvalsbasis voor de bouw van windparken op zee en een hotspot voor bedrijven die duurzame energie opwekken of gebruiken.

Op 13 juli organiseert Jong SBE een excursie door de Eemshaven om meer te horen over de ontwikkelingen vroeger en nu. Vanaf 14:45 begint de inloop. Om 15:00 start het programma met een presentatie, netwerken en daarna de boottocht.

Programma:
14:45 – Inloop
15:00 – Start programma
Presentatie Groningen Seaports
Netwerken
16:00 – Rondvaart op de RIBs
17:30 – Einde

Deelname is uitsluitend voor medewerkers jonger dan 40 jaar van organisaties die aangesloten zijn bij SBE. Een officiële uitnodiging is verstuurd. Is uw organisatie lid en heeft u deze gemist? Stuur een mail naar info@sb-eemsregio.nl 

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: