HR-pitchontbijt

Op 27 september komt de werkgroep HRM weer bij elkaar voor een pitchontbijt. De onderwerpen die dit keer op tafel liggen zijn schuldenproblematiek en samenwerking tussen scholen en bedrijven.

De hoge energieprijzen en stijgende inflatie brengen veel huishoudens financieel in de knel. Zorgen over geld kan een grote impact hebben op het functioneren van personeel. Onder leiding van André Smit (Reym) en Willem van Till (Humanitas) gaan we daarom met elkaar in gesprek over hoe je hier als organisatie goed mee om kunt gaan.

Aansluitend zal Claudia Konert (programmamanager van het Sterk Techniekonderwijs) vertellen over ontwikkelingen op het voortgezet onderwijs. De scholen in Noord-Groningen werken met een aantal projecten samen aan het neerzetten van regiospecifiek onderwijs dat aansluit bij de lokale arbeidsmarkt. Goede samenwerking met het bedrijfsleven is hiervoor erg belangrijk. In welke vorm zou dit kunnen en waar is van beide kanten behoefte aan? Hier gaan we met elkaar over nadenken.

Deze bijeenkomst is besloten en enkel toegankelijk voor medewerkers van SBE-leden. Deelname is gratis. De formele uitnodiging is inmiddels verstuurd. Is uw organisatie lid en staat u nog niet op de mailinglijst? Stuur een mail naar info@sb-eemsregio.nl

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: