Werk mee aan Tech To The Future: hét techniek event voor jongeren in Martiniplaza

13 juni 2024 – Na de succesvolle edities van de afgelopen jaren keert Tech To The Future opnieuw terug. Dit evenement, bedoeld om scholieren te inspireren voor een loopbaan in de techniek, vindt plaats op 27 en 28 november in Martiniplaza. Initiatiefnemer Sterk Techniekonderwijs roept bedrijven op om mee te werken.

Tijdens Tech To The Future wordt Martiniplaza omgetoverd tot een technisch speelparadijs. Naar verwachting zullen ongeveer 2500 tweedejaars vmbo-leerlingen, tussen de 13 en 15 jaar oud, deelnemen aan tal van interactieve doe-activiteiten.

Het doel is om deze jongeren te inspireren en hen te helpen bij het maken van een weloverwogen profielkeuze. Met het event willen de vo- en mbo-scholen leerlingen stimuleren te kiezen voor een technisch profiel en een carrière in de techniek.

Evenementdetails

Datum: 27 en 28 november 2024 (opbouw op 25 en 26 november)
Locatie: Martiniplaza, Groningen
Vereiste: aanbieden van een interactieve doe-activiteit voor jongeren van 13 tot 15 jaar

Wat kunt u als deelnemer verwachten?

Deelnemers aan Tech To The Future krijgen een unieke kans om hun innovaties en technische expertise te tonen aan een jong en enthousiast publiek. Dit is niet alleen een uitstekende manier om toekomstige medewerkers of stagiairs te werven, maar ook een geweldige gelegenheid om te netwerken met onderwijsprofessionals en andere bedrijven uit de regio.

Interesse om deel te nemen?

Is uw organisatie geïnteresseerd om mee te werken? Klik op deze link om aan te melden.

Updates ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn!

 

Deel deze pagina: